Watertanden tijdens de nieuwe Jazz-avonden in Épaulé Jeté

Epaulé Jeté © -

Op donderdag 30 april worden we bij Epaulé Jeté op het Brusselse Flageyplein ondergedompeld in de wondere wereld van Jazz en culinair genot. Deze avond luidt het startschot in voor een eigen jazzprogrammatie.

Aankomende donderdag 30 april is het International Jazz Day. Op deze dag gaat internationaal de aandacht uit naar Jazz en het vermogen van het genre om mensen over de hele wereld te verenigen. Dit idee over Jazz en zijn verenigende karakter is ook opgepikt door bar/restaurant Épaulé Jeté. Deze donderdag zullen zij op de 4e editie van International Jazz Day hun Lieu de Vie omtoveren tot “Lieu de Jazz” om zo dé plek te worden voor Jazz liefhebbers.

Deze avond wordt er live muziek verzorgd door Les Chroniques de L’Inutile en kunnen aanwezigen genieten van eten bereid in een Live Food Bar. Een avond om duimen en vingers bij af te likken.

Deze heerlijke Jazz-avond in Épaulé Jéte is gelukkig geen eenmalige vertoning. Na de aftrap op 30 juni zal Épaule Jeté minimaal een keer per week dienen als “Lieu de Jazz” waar zij wekelijks zullen bewijzen dat ze inderdaad de perfecte plek zijn voor Jazz.

Marathon

Tijdens Brussels Jazz Marathon kunnen gasten genieten van optreden van Bram Weijters Quartet en Laurens Smet Trio en in de rest van de maand zal Épaulé Jeté gevuld worden met muziek van onder andere Howard Peach Trio en Jakob Warmenbol Trio.

Men kan in de gezellige bar op het Brusselse Flageyplein genieten van kwaliteitsvolle Jazz en heerlijke eten. Een wekelijkse verbroederende avond. Precies zoals UNESCO het voor ogen had toen het de wereld het belang van Jazz wilde tonen met de International Jazz Day.

Meer informatie over de muziek of het heerlijke eten vind u op de site van Épaulé Jeté. (MvdW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content