Volledig Live And Loud-concert op heruitgave In Utero van Nirvana

De speciale heruitgave van In Utero, het derde en laatste album van de legendarische grungeband Nirvana, komt uit op 23 september. Op de plaat zullen uiterst zeldzame demo’s staan alsook het volledige Live And Loud-concert van december 1993.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is in september 20 jaar geleden dat In Utero verscheen. Het derde studioalbum van Kurt Cobain, Krist Novoselic, Dave Grohl en Pat Smear, geproduced door Steve Albini, werd de onvoorziene zwanenzang van Nirvana. Cobain stapte in 1994 uit het leven.

Het was reeds bekend dat ter ere van de 20e verjaardag van de plaat een speciale heruitgave van In Utero zou verschijnen. Die komt uit op 23 september, zo meldt NME, en zal 70 geremasterde, geremixte en zeldzame, nooit eerder verschenen demo’s en b-sides bevatten alsook de volledige Live And Loud-show in Seattle op 13 december 1993. Van dat concert komt ook een aparte dvd uit.

Beluister All Apologies, een van de tracks op In Utero:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content