Vierdaags M-Idzomerfestival in museum M van start

© Belga

In het Leuvense museum M gaat het vierdaagse M-Idzomerfestival van start. Het festival biedt in de gebouwen van M en in de binnentuin een combinatie aan van concerten, comedy, performance, dans, spoken woord en beeldende kunst.

In het Leuvense museum M gaat donderdag het vierdaagse M-Idzomerfestival van start. Het festival, dat een gezamenlijke organisatie is van de Leuvense cultuurhuizen M, 30CC en Het Depot, biedt in de gebouwen van M en in de binnentuin een combinatie aan van concerten, comedy, performance, dans, spoken woord en beeldende kunst, dagelijks goed voor een tiental acts.

In vier dagen tijd zijn er concerten van Cocorosie, José James, Absynthe Minded, Spinvis en Isbells, performances van Naomi Kerkhove, Maïté Jeannolin, Pavle Heidler en De Werktank en standup comedy van Xander De Rycke & MC Seppe Toremans. The Royal Improphonic Orchestra & Theatre brengt improvisatietheater.

In het museum zelf is er een tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Sol Lewitt, naast “Van Voor Teniers tot Na Ensor” en “Objets Reposés” van Ines Lechtleitner. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content