Vier zendt Kroost-aflevering Eddy Wally opnieuw uit

© Belga

Televisiezender Vier zal vanavond de aflevering van Eddy Wally in de reeks Kroost opnieuw uitzenden naar aanleiding van het overlijden van de charmezanger. Televisiemaker en de man achter Kroost, Eric Goens, noemt Eddy Wally in een persbericht “Een hele lieve man”.

Eric Goens volgde Eduard Van de Walle enkele maanden voor Kroost, dat in het voorjaar van 2014 op Vier werd uitgezonden. De televisiemaker blikt in een Vier-persbericht terug op het leven van Wally. “Toen ik ruim twee jaar geleden voor het eerst naar Eddy Wally toe ging, was dat met een grote onzekerheid. Ging er achter die karikaturale man met grote hoeden en Las Vegas-pakken wel een echte Eddy schuil? Maar ik heb Eddy Wally toen leren kennen als iemand die heel goed wist waar hij mee bezig was, hij was een echte zakenman.”

Dat Wally een zakenman was, kwam ook aan bod in het Vier-programma. Het bracht de Oost-Vlaamse volkszanger zelfs in het vizier van de Bijzondere Belastingsinspectie (BBI), dat een vooronderzoek opstartte over al dan niet zwart geld dat Wally ontving voor de optredens die hij deed. De Kroost-aflevering rond Eddy Wally wordt vanavond uitgezonden op Vier om 23.05 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content