VIDEO: Bekijk ‘I’m Waiting Here’ van David Lynch en Lykke Li

Filmregisseur David Lynch laat zich voor het dromerige nummer ‘I’m Waiting Here’ omringen door Lykke Li. De bijhorende videoclip is een oneindige trip door de woestijn.

Op 15 juli ligt het tweede album van de briljante regisseur David Lynch in de winkelrekken. De opvolger van ‘Crazy Clown Time’ uit 2011 krijgt de titel ‘The Big Dream’, telt elf originele nummers, een cover van Bob Dylans ‘Ballad Of Hollis Brown’ en de bonussong ‘I’m Waiting Here’, een mooie samenwerking met de Zweedse Lykke Li. Van dat heerlijk, dromerig nummer is nu ook een schitterende videoclip gelanceerd die uitblinkt door zijn eenvoud.

David Lynch is de regisseur van onder andere Eraserhead, Blue Velvet, Wild at Heart, Mulholland Drive en Twin Peaks. Wie zijn films kent weet dat hij evenveel belang hecht aan geluid als aan de beelden, en daarbij de perfectie nastreeft. Dat is nu niet anders. Zelf omschrijft hij het geluid van zijn nieuw album als ‘moderne blues’. Lykke Li kent u – uiteraard – van de hit ‘I Follow Rivers’. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content