Veel denim en weinig McCartney in nieuwe clip Rihanna

© -

De nieuwe clip voor FourFiveSeconds is vanaf nu te zien. Het lied van Rihanna in samenwerking met Beatle Paul McCartney en Kanye West gaat deel uitmaken van haar nieuw album.

Het eigenaardige trio ‘RiRi, Kanye en Paul’ maakte een echte Amerikaanse country song. De muziek werd zoals voor de song ‘Only One’ van Kanye West geschreven door Sir Paul McCartney en zal dit weekend tijdens de Grammy’s voor het eerst live gezongen worden door het trio.

De videoclip is volledig in zwart-wit en er is verassend veel denim te zien. Deze jeanslook werd gekozen door Kanye West, hij creëerde een ‘all American vintage look’. Deze look zou even iconisch zijn als de Beatles volgens Rihanna.

Rihanna op tour met Kanye West

Er doen geruchten de ronde dat Kanye West en Rihanna samen op tour gaan. Zo zou Rihanna tijdens een veiling voor een goed doel ‘meet & greet’ tickets hebben verkocht voor concerten samen met Kanye West. Er zou ook al een affiche gelekt zijn met beide namen op. (ABu)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content