Twitterblunder suggereert seksfeestje met Susan Boyle

© Belga

De Britse zangeres Susan Boyle lanceerde op Twitter de hashtag #susanalbumparty naar aanleiding van haar nieuw album. Alleen, de hashtag verwijst onbedoeld naar een wild seksfeestje.

De 51-jarige zangeres Susan Boyle die drie jaar geleden op slag wereldberoemd werd door haar deelname aan de zangwestrijd Britain’s Got Talent, brengt binnenkort een nieuwe plaat uit. Om de release wat meer ruchtbaarheid te geven nodigt de zangeres haar fans uit op een exclusief feestje. Logischerwijze werd voor de oproep Twitter ingeschakeld en een hashtag gelanceerd: #susanalbumparty.

Klopt, u leest het goed. Zelfs de meest onschuldige Twitteraar leest in deze aankondiging de oneerbare woordspeling ‘Su’s Anal Bum Party’. Natuurlijk weet iedereen dat het hier niet om een heet, wild seksfeestje met Susan Boyle gaat, maar het kleine foutje had zo wel z’n gevolgen. Op de zogenaamde epic hashtag fail die de wijde wereld introk werd massaal gereageerd. Of wat had je gedacht? De ene re-tweet al wat explicieter dan de andere. We besparen je de details.

Naïef of geniaal? Onschuldig of een reclamestunt van formaat? Feit is dat nu iedereen wel weet dat er nieuw materiaal van Boyle aankomt. Met dank aan het PR-team. De entourage van de zangeres heeft de hashtag intussen aangepast in #SusanAlbumParty. Hoofdletters, een kleine moeite die zorgt voor een wereld van verschil. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content