TW Classic met Bruce Springsteen volledig uitverkocht

© Reuters

TW Classic, het derde zomerfestival op de weide van Werchter, is volledig uitverkocht. Hoofdact is Bruce Springsteen. Vóór The Boss treden Blondie, Ben Harper, Santana, Keane en Balthazar op.

Het eerstvolgende muziekfestijn op de heilige festivalweide van Werchter is TW Classic, op 13 juli. Die editie is intussen helemaal uitverkocht. Grote headliner is Bruce Springsteen & The E Street Band. Het is van 2008 geleden dat The Boss een optreden gaf in ons land.

In het ‘voorprogramma’ staan Blondie, Ben Harper & Charlie Musselwhite, Santana en Keane. Opener is het Gents-Kortrijkse vijftal Balthazar, dat na Werchter Boutique en Rock Werchter voor de derde keer op een maand tijd in het Festivalpark staat.

Roger Waters

Op zaterdag 20 juli staat nog het visueel spektakelstuk van Roger Waters op het Werchter-programma. De mede-oprichter van Pink Floyd zakt dan af met zijn grootse muziekshow rond ‘The Wall’, het legendarische album van de psychedelische rockband uit 1979. Blikvanger wordt een gigantische muur van 150 meter lang en 12 meter hoog waarop videobeelden worden vertoond. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content