Trixie Whitley lost videoclip voor ‘Breathe You In My Dreams’

De tweede single van Trixie Whitley’s debuutplaat ‘Fourth Corner’, ‘I Breathe You In My Dreams’, is nu ook voorzien van een videoclip. Het filmpje werd vrijgegeven via de site Vogue.com en werd gemaakt door de New Yorkse regisseur Matthu Placek.

De Gents-New Yorkse zangeres Trixie Whitley heeft op 27 mei een videoclip gelanceerd voor haar single ‘Breathe You In My Dreams’. Het resultaat is een sober zwart-wit filmpje, waarin Whitley en een onbekende man de hoofdrol spelen.

De clip werd online geplaats via Vogue.com, en is het werk van de New Yorkse regisseur en fotograaf Matthu Placek, die eerder al de video voor Whitley’s ‘A Thousand Thieves’ maakte.

‘Breathe You In My Dreams’ is terug te vinden op Whitley’s langverwachte debuutplaat ‘Fourth Corner, die verscheen begin 2013 en heel wat positieve kritieken wereldwijd in ontvangst mocht nemen. Onder andere Beyoncé gaf aan een grote fan te zijn van Whitley. (JD)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content