‘Tomorrowland kan het groeiend aantal bezoekers aan’

© Belga

Naar aanleiding van de 9e editie van het dancefestival Tomorrowland, sprak Knack Focus met het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike.

Dimitri Vegas en Like Mike staan dit jaar voor de vijfde keer op het podium van Tomorrowland. Wij stelden drie vragen aan het bekende dj-duo die ook voor de vierde keer op rij het officiële anthem van het festival hebben gemaakt.

Hoe is de samenwerking met Tomorrowland tot stand gekomen?

Dimitri Vegas: “Vijf jaar geleden stonden we voor het eerst op een klein podium op Tomorrowland. Onze set moet blijkbaar in de smaak gevallen zijn bij de organisatie, want ze hebben ons achteraf gevraagd om het jaar daarop op de main stage te staan en het officiële anthem te schrijven.”

Welke artiesten willen jullie zelf aan het werk zien op Tomorrowland?

“Dat is altijd een moeilijke kwestie, omdat het zo druk en hectisch is gedurende het festival. Toch willen we zeker Hardwell, Steve Aoki en enkele van onze goede vrienden, die ook zullen draaien op Tomorrowland, aan het werk zien.”

Tomorrowland is enorm gegroeid in de laatste jaren. Dit jaar zijn er dagelijks zelfs meer dan 60.000 bezoekers. Hoe zien jullie het festival verder evolueren?

“Ik denk dat de organisatie die groei perfect onder controle heeft. Het concept zoals het nu is, werkt perfect en dat geldt zowel voor Tomorrowland als voor de eerste editie van Tomorrowworld. Als het zo blijft lopen, zie ik volgend jaar zelfs een derde festivalsite ontstaan. Zolang er vraag is, ben ik er zeker van dat de organisatie het aanbod zal en kan bieden.”

Tomorrowland vindt plaats van vrijdag 26 tot met zondag 28 juli in Boom. Meer info op de website. Alle tickets zijn uitverkocht. (RDM)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content