Tomorrowland grijpt naast prestigieuze prijs

© Belga

Tomorrow land krijgt niet de International Music Festival of the Year-prijs. Een Schots festival kreeg de award.

Dancefestival Tomorrowland strandde naast het podium bij de uitreiking van de prestigieuze Amerikaanse Pollstar Awards voor het beste internationale muziekfestival. Het schotse T in the Park mocht de award mee naar huis nemen.

De Pollstar Awards werden donderdagavond voor de 24ste maal in Los Angeles uitgereikt. Internationale professionals uit de muziekbusiness kregen de kans om voor hun favorieten te stemmen in dertig categorieën. Niet enkel festivals, maar ook concerten, tournees, artiesten en makelaars werden in de bloemetjes gezet.

Best Music Event

Tomorrowland, het jaarlijkse dancefestival in De Schorre in Boom kan in maart wel nog uitgeroepen worden tot ‘Best Music Event’ op de International Dance Music Awards in Miami. Vorig jaar mocht het Boomse event daar ook al de prijs mee naar huis nemen.

Wie (bijna-)prijsbeest Tomorrowland graag live wil meemaken, kan vanaf zaterdag proberen een van de 90.000 voorverkooptickets te bemachtigen. Al lukt dat enkel voor wie zich eerder al registreerde op de website. Op 16 februari start de wereldwijde ticketverkoop. Vorig jaar was het festival in een mum van tijd uitverkocht. Tomorrowland gaat tussen 26 en 28 juli door in Boom. (Belga/EA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content