Tom Waits onthult nieuwe videoclip voor ‘Hell Broke Luce’

Het gonst van geruchten over Tom Waits. Onlangs verspreidde de zanger een mysterieuze foto met de boodschap ‘Coming August 7th’. Nu komt hij naar buiten met een nieuwe videoclip voor ‘Hell Broke Luce’.

Er deden de laatste dagen wilde geruchten de ronde over Tom Waits. Vragen als ‘Zou hij nieuwe muziek uitbrengen?’, ‘Gaat hij op tournee?’ en zelfs ‘Zal Waits een concertcruise geven?’ waren schering en inslag. Aanleiding was een geheimzinnige foto die de zanger van zichzelf verspreid had, verkleed als piraat en vergezeld met de woorden ‘Coming August 7th’. Het blijkt nu te gaan om de videoclip van ‘Hell Broke Luce’, een nummer van Waits’ nieuwe album ‘Mad as Me’.

Matt Mahurin, die de regie onder handen nam, maakte een video die even rauw en donker is als de muziek van ‘Hell Broke Luce’. In het vier minuten lange filmpje zien we Waits door een desolaat landschap ploeteren terwijl hij de hele tijd een huis achter zich mee trekt. Zelf vindt de zanger zijn nieuwe videoclip ‘leuk en opmonterend’ (AVL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content