The Vaccines: Wie naam frontman niet kent mag concert niet bijwonen

© imageglobe

Tijdens een optreden van The Vaccines in Wales werden zes concertgangers de toegang geweigerd omdat ze de naam van de frontman en geen enkel album konden opnoemen. Dat schrijft de Daily Mail.

Fans die het optreden van de Britse band The Vaccines in Venue Cymru in Llandudno wilden bijwonen werden getest op hun kennis van de band eer ze de zaal mochten betreden. De security vroeg de concertgangers naar de naam van de frontman en de albums die The Vaccines al uitgebracht hebben. (Voor de quizzers onder u: de antwoorden zijn Justin Young, What Did You Expect From The Vaccines? en Come Of Age). Zij die op geen enkele vraag konden antwoorden werden de toegang ontzegd.

Deze ietwat absurde maatregel werd ingevoerd om pickpockets te slim af te zijn. Het is een publiek geheim dat grijpgrage handjes ongestoord hun ding kunnen doen op de eerste rijen van populaire bands en bijgevolg wilde de politie van Wales het aantal diefstallen tijdens het optreden beperken door enkel de échte fans de zaal binnen te laten.

Zes mensen mochten uiteindelijk het optreden niet bijwonen. Het is niet duidelijk of hun ticket van £18,50 (zo’n 22 euro) zal worden terugbetaald door de concertpromotor. The Vaccines zelf hebben nog niet gereageerd. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content