The Stone Roses verrassen fans met nieuwe single

© /

22 jaar hebben ze moeten wachten op nieuw materiaal van hun helden. Nu pakken frontman Ian Brown en zijn kompanen uit met twee nieuwe songs in een tijdspanne van een maand. ‘Beautiful Thing’, nog maar enkele uren oud, klinkt als vintage Stone Roses.

Vorige maand, op een ‘vrijdag de dertiende’, leverde het kwartet van The Stone Roses een eerste nieuwe single af in 22 jaar. Tot groot jolijt van de fans. Vannacht gooide de legendarische band uit Manchester er een tweede song bovenop. Opnieuw werd enkele uren voor de release via sociale media gecommuniceerd dat ‘Beautiful Thing’ er zat aan te komen. De nieuwe song klink helemaal Stone Roses, met een flinke dosis psychedelische rock-funk uit de oude doos. Alsof de tijd niet heeft stilgestaan.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Officieel is het niet, maar bandlid Reni zou laten verstaan hebben dat de band 100% gefocust is op (nog meer) nieuwe songs. Wordt vervolgd. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content