The Smiths brengen gigantische boxset uit

De Britse online muziekshop Rhino plant de uitgave van een boxset die zowat de gehele back catalogue van The Smiths omvat.

The Smiths Complete – Deluxe Collectors Box Set is gelimiteerd tot 3000 exemplaren wereldwijd en bevat de vier studio albums – ‘The Smiths’ (1984), ‘Meat Is Murder’ (1985), ‘The Queen Is Dead’ (1986), ‘Strangeways, Here We Come’ (1987) en het enige live album ‘Rank’ (1988). Daar bovenop krijg je ook nog de compilaties ‘Hatful Of Hollow’ (1984), ‘The World Won’t Listen’ (1987) and ‘Louder Than Bombs’ (1987).

Elk album werd geremastered door gitarist Johnny Marr met de hulp van Frank Arkwright in de befaamde Metropolis Studios in London. Als dat nog niet voldoende was, bevat de boxset ook 25 vinylsingles, een poster van al het artwork, een DVD van de muziekvideo’s, een acht pagina tellend boekje met de liner notes en een digitale downloadcode van het hele pakket.

The Smiths Complete – Deluxe Collectors Box Set kost 250 pond en is ook beschikbaar als een CD box (35 pond) en een nog meer gelimiteerde vinyl box set, uitgegeven op slechts 1000 exemplaren en te koop voor 150 pond.

De band plant nog steeds geen reünie, maar deze boxset verzacht ongetwijfeld het leed. Te bestellen via Rhino.

(TS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content