The Bony King treedt op met filmmuziek in AB

Bram Vanparys, bezieler van de groep The Bony King Of Nowhere, verzorgde dit jaar de soundtrack van de film Les Géants. Om de muziek wat meer weerklank te geven, treedt Vanparys met zijn filmmuziek eenmalig op in de AB.

Het gaat The Bony King Of Nowhere voor de wind. De groep bracht dit voorjaar haar tweede album Eleanore uit. Het bleek een nog groter succes dan Alas My Love, het debuut van de Gentse band. Recensenten en een grote schare fans wachten reikhalzend op de derde muzikale parel.

De 24-jarige Gentse zanger toont nu dat hij nog meer in zijn mars heeft. Voor de film Les Géants van Belgische cineast Bouli Lanners schreef hij de volledige soundtrack. Lanners’ come-of-agedrama werd voorgesteld in Cannes tijdens de Quinzaine des Réalisateurs. Hij ging er naar huis met maar liefst twee prijzen onder de arm: de Prix SACD (Société des Auteurs et Compositeurs Dramatiques) en de Art Cinema Award.

Op donderdag 8 oktober zakt de Bony King af naar Brussel om er een eenmalig concert in de AB te geven. Vanparys zal er de filmmuziek aan het grote publiek voorstellen, begeleid door fragmenten uit Les Géants. Hij zal er als artiest niet alleen voor staan. Onder meer An Pierlé en Amatorski komen hem vergezellen. (JH) Les Géants is vanaf 12 oktober te zien in de biosoop.

Bekijk hieronder fragmenten uit Les Géants, op de muziek van The Bony King Of Nowhere.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content