Swedish House Mafia brengt tourdocumentaire ‘Take One’ uit

Het Zweedse dance-trio Swedish House Mafia brengt een tourdocumentaire uit op dvd: ‘Take One’. Die krijgt ook een eenmalige vertoning in Studio Skoop ten voordele van Music For Life.

Regisseur Christian Larson (videoclipmaker van onder anderen Lady Gaga, Beyonce, Jennifer Lopez en Rammstein) volgde het succesvolle dj-trio Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso gedurende twee jaar en 285 optredens doorheen 15 landen om alles wat hij hoorde en zag ongehinderd vast te leggen op camera.

Dat resulteerde in ‘Take One’; ‘een opmerkelijk hedonistisch verslag, portret en vergrootglas op de hoogte- en dieptepunten, de excessen en de eenzaamheid van een leven ‘on the road”. Schaamteloos, brutaal en bij vlagen hilarisch.’

Deze vrijdag (10 december om precies te zijn) kan je een eenmalige vertoning van ‘Take one’ bijwonen in de Studio Skoop in Gent. Voor de prijs van 5,50 euro voor een inkomticket steun je zo de actie Music For Life van Studio Brussel.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Andreas Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content