Stromae maakt Amerikaanse tournee bekend

© BelgaImage

‘I’ll be back in september!’, zo klinkt het op de Facebook-pagina van Stromae. De Brusselaar lijkt weer helemaal de oude en start op 12 september zijn Amerikaanse tournee. Eerste halte: Miami. Eindstation: Madison Square Garden.

Wegens acute gezondheidsproblemen moest de Belgische trots zijn wereldtournee in juni plots staken. Dat was een flinke streep door de rekening van duizenden fans, én van de Belg die zo ook zijn concerten in Kigali, Rwanda, – het geboorteland van zijn vader – en het Californische Lollapalooza festival miste.

Stromae lijkt nu weer helemaal de oude en breidt een vervolg aan zijn Amerikaans avontuur aan, met de charmante Janelle Monae als special guest. Op 12 september staat hij in Miami. Elf concerten later, waaronder enkele op Canadese bodem, mag hij dus (als eerste Belg) het iconische Madison Square Garden in New York inpalmen. Goed nieuws. MSG geldt nog altijd als een van de bekendste hallen ter wereld. Onder meer Elton John, Elvis Presley, The Police, Lady Gaga, Michael Jackson, Madonna en Neil Diamond stonden er op het legendarische podium.

I’ll be back in september! Very proud to share this with Janelle Monáe, Jidenna and Freedom Fry !

Posted by Stromae on dinsdag 4 augustus 2015

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content