Stromae broedt op nieuw album

Paul Van Haver (Stromae) komt het publiek groeten tijdens de Mosaert Fabrique Party in 2018. © Getty

Het is al enkele jaren relatief stil rond Stromae, maar verandering is op til. Dat vertelt de artiest aan de Franse krant Libération.

Niets kon Stromae nog stoppen de wereld te veroveren na zijn in 2013 verschenen album Racine Carrée. Niets, behalve de bijwerkingen van een malariamedicijn dat hij nam tijdens zijn tournee doorheen het Afrikaanse continent. Daarna werd het even stil rond de performer, met af en toe een gastoptreden of een op zich staand lied zoals Défiler.

https://www.youtube.com/user/StromaeVEVOStromae – Défiler (bande originale de la capsule n°5 Mosaert)1.0480https://www.youtube.com/StromaeVEVOYouTube270360https://i.ytimg.com/vi/CGJAkyTgwi8/hqdefault.jpgvideo480

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In een interview voor de weekendkrant van Libération vertelt Stromae nu dat hij, ook gedurende de afgelopen stillere jaren, nooit is gestopt met muziek maken. Dat zou volgens de artiest moeten resulteren in een nieuw album, al weet hij nog niet wanneer dat klaar zou zijn. Hij laat zich niet onder druk zetten, klinkt het in het interview. In afwachting zetten wij alvast dit concert op eindeloze repeat:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
https://www.youtube.com/user/StromaeVEVO4801.0videohttps://i.ytimg.com/vi/eOZLDQm9c2E/hqdefault.jpgYouTubeStromae – Racine Carrée (Live Full Concert)https://www.youtube.com/StromaeVEVO270480360

.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content