Stormloop: al half miljoen festivalgangers registreerden zich voor Tomorrowland

Beste beelden weekend 2 © Wouter Van Vaerenbergh

Sinds vrijdagnamiddag kan je je registreren voor de ticketverkoop van het zomerfestival die op 31 januari van start gaat. Maar liefst 500.000 gegadigden uit 200 landen registreerden zich al.

Wie zich eind januari tickets wil aanschaffen, moet hiervoor geregistreerd zijn. Wie zich liet registreren heeft geen garantie op een ticket, maar de verkoop zou hierdoor wel vlotter moeten verlopen.

Belgen die een ticketje willen bemachtigen, moeten zich schrap zetten op 31 januari om 11 uur. De internationale festivalgangers moeten een weekje wachten en kunnen hun tickets bestellen vanaf 7 februari om 17u. Hoewel het festival ter gelegenheid van het jubileum vorig jaar plaatsvond tijdens twee weekends wordt er nu weer geopteerd voor één festivalweekend van 24 tot en met 26 juli.

Nieuw in het aanbod dit jaar zijn de Global Journey-pakketten. Waarmee je eerst naar Tomorrowland kan gaan en nadien aansluitend een reis door Europa maakt langs Londen, Barcelona, Rome, Parijs, Berlijn en Amsterdam. Ideaal voor de festivalgangers die de hele wereld doorkruisen om een weekendje te komen feesten op de Boomse festivalweide. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content