Stadsschouwburg zes weken leeg door stopzetting musical ‘Domino’

Door de dalende ticketverkoop van de Clouseau-musical ‘Domino’ heeft de Vmma besloten om de musicalreeks stop te zetten. De Antwerpse Stadsschouwburg staat nu zes weken leeg.

Door de slabakkende ticketverkoop van de musical ‘Domino’ in de Antwerpse Stadsschouwburg heeft de Vlaamse Mediamaatschappij besloten om te stoppen na 48 voorstellingen. Volgens Vmma heeft de huidige crisis te maken met de dalende interesse. ‘Domino’, waarin de muzikale carrière van Clouseau wordt uitgelicht, werd zondag 22 april voor de laatste keer ten tonele gevoerd.

Leegstand

Omdat de Vmma een optie had genomen op de komende vijf weken staat de Stadsschouwburg nu in totaal zes weken leeg. Music Hall, de beheerder van de Stadsschouwburg liet alvast weten dat de leegstand niet problematisch is. ‘Er zijn werken bezig, die kunnen nu sneller gaan’, klinkt het.

‘Domino’ is een romantische komedie over liefde en vriendschap, waarin de meeste hits van Clouseau verweven worden. De hoofdrol werd gespeeld door Deborah De Ridder, de winnares van het tv-programma ‘Op zoek naar Maria’ op Vtm. De band rond Koen en Kris Wauters, die overigens niet in de musical voorkomen, viert in 2012 haar 25-jarig jubileum. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content