Snoop Lion lanceert eigen foto-app ‘Snoopify’

De Amerikaanse raplegende Snoop Lion / Dogg heeft een eigen foto-app uitgebracht. Met de gratis applicatie ‘Snoopify’ kunnen verschillende Snoop-gerelateerde stickers aan foto’s toegevoegd worden.

Vanaf nu kan elke foto opgevrolijkt worden met quotes als ‘Drop it like it’s hot’ en ‘What it do nephew?’. U hoeft er enkel de ‘Snoopify-app’ voor te downloaden. In de voetsporen van Major Lazer (‘Lazergram’) brengt nu ook de populaire rapper Snoop Lion a.k.a. Snoop Dogg een eigen foto-app uit.


‘Snoopify’ is gratis beschikbaar voor iOS en Android en biedt een reeks virtuele stickers van onder andere dollarbiljetten, zonnebrillen en hoofddeksels aan. Tegen betaling is er een groter bewerkpakket beschikbaar. De gepimpte foto’s kunnen via Facebook, Instagram en Twitter gedeeld worden.


Met deze app is Snoop Lion niet aan zijn proefstuk toe. Eerder dit jaar bracht hij al ‘Snoop Lion Reincarnated’ uit. Een applicatie voor Ipad die achtergrond informatie over Lions gelijknamige album en verschillende videoclips aanbood. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content