Snoop Dogg vertelt kerstverhaaltje voor adidas

© Frédéric Pauwels

Snoop Dogg vertelt in een nieuwe video van adidas het verhaal van Ebenezer Snoop, een parodie op Charles Dickens’ A Christmas Carol met de Kerstmis hatende vrek Ebenezer Scrooge in de hoofdrol.

Kerstmis komt eraan, en dat ontgaat ook de Amerikaanse hiphopgemeenschap niet. Een huiselijke, naast het haardvuur geflanste en voor de gelegenheid in een rode adidas-tracksuit uitgedoste Snoop Dogg vertelt in een video over de lotgevallen van Ebenezer Snoo. En dat allemaal op de tonen van een vrolijk kerstmuziekje.

In het verhaaltje krijgt de kerstversie van Snoop ‘fo’ shizzle my nizzle’ Dogg van drie kerstgeesten te horen dat hij dringend iets moet doen aan zijn tanende kersthumeur. De remedie? Méér feesten! En als één man dat kan, dan wel Snoop. Als de mediacampagnes naar aanleiding van Kerstmis dit jaar van dergelijk niveau blijven, kijken we binnenkort met plezier naar reclame. Ho, ho, ho! (RL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content