Slayer zonder gitarist Jeff Hanneman op Graspop

Slayer moet het tijdens de Europese zomertournee nog altijd stellen zonder zijn gitarist Jeff Hanneman. Hanneman, die onvoldoende hersteld is van een vleesetende bacteriële infectie, wordt vervangen door Exodus-gitarist Gary Holt.

Fans van van de Amerikaanse metalband Slayer zullen tijdens de komende editie van Graspop gitarist Jeff Hanneman niet aan het werk zien. Hanneman staat al geruime tijd aan de kant door een vleesetende bacteriële infectie die hij in 2011 opliep na een spinnenbeet in zijn rechterarm. Omdat hij nog altijd onvoldoende hersteld is, moet hij nu ook een kruis maken over de Europese zomerconcerten van de Amerikaaanse band. Gary Holt, gitarist van de legendarische trashband Exodus, zal tijdelijk plaats nemen achter de drums.

Op de Facebookpagina van Slayer, komt de band terug op de operatie die Henneman moest ondergaan: ‘Het had niet veel gescheeld of Jeff z’n arm was geamputeerd. Maar de dokters hielden hem enkele dagen in een kunstmatige coma en slaagden erin het dode en afstervende weefsel te verwijderen zonder al te veel complicaties.’ (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content