Slayer past voor Pukkelpop

De trashmetalband Slayer komt niet naar Pukkelpop. Een wijziging in hun tourschema gooit roet in het eten. Door de afzegging verandert ook het uurschema in The Shelter op 15 augustus.

Liefhebbers van het hardere werk die Slayer met stip in hun Pukkelpopagenda hadden staan, mogen er meteen een dikke streep door trekken. Door een wijziging in hun tourschema cancelt de trashmetalband hun optreden in Kiewit. Dat blijkt uit een officiële mededeling.

‘Slayer betreurt dat het zijn Belgische fans moet informeren dat ze niet kunnen optreden op Pukkelpop op 15 augustus. De band kijkt er naar uit om volgende zomer voor de fans te spelen.’

Dat heeft ook enkele gevolgen voor het uurschema op de eerste festivaldag in The Shelter. Klik hier voor meer info. De organisatie laat ook weten dat Bombino en Badbadnotgood op 15 augustus van plaats wisselen. Bombino verhuist naar de Castello en Badbadnotgood staat in de Club.

Er wordt trouwens aangeraden om regelmatig het volledige uurschema te controleren. ‘Wijzigingen zijn steeds mogelijk’, klinkt het. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content