Slash op tournee met Aerosmith

© Reuters

Slash, de voormalige gitarist van Guns ’n Roses, gaat komende zomer touren met Aerosmith. Eerder kondigden ook Jeff Beck en ZZ Top, Linkin Park en 30 Seconds To Mars, en Kiss en Def Leppard soortgelijke plannen aan.

Slash en Aerosmith gaan samen gedurende twee maanden op tournee in de VS. De rockiconen kondigden hun gezamelijke plannen aan in de Whisky a Go Go club in Los Angeles waar ze een concert voor een handvol fans gaven.

De eerste halte in de zogenaamde Let Rock Rule Tour is gepland op 10 juli in New York. ‘Its going to be a killer tour!’, tweette Slash. Hij stak ook al de loftrompet over zijn makkers uit Boston. ‘Aerosmith is een van mijn favoriete bands aller tijden en een van de grootste rockbands ter wereld. Het is een eer voor mij om samen met hen op tournee te gaan.’

Het laatste album van Aerosmith dateert uit 2012: ‘Music From Another Dimension’. Slash liet tijdens het South By Southwest Festival weten dat hij met zijn bandleden Myles Kennedy and the Conspirators in september een nieuw album uitbrengt.

Slash en Aerosmith zijn niet de enige grote rocknamen die komende zomer de krachten bundelen. Ook zwaargewichten Kiss en Def Leppard, Jeff Beck en ZZ Top, en Linkin Park en 30 Seconds To Mars gaan samen de hort op in de VS. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content