Singles top 5 #21

CocoRosie is back! Op hun nieuwe single gaan de zusjes Portishead achterna met ijzige film-noirscapes en industriële hiphopbeats.

Azealia Banks – Jumanji Schrik niet als u een lichte brandgeur waarneemt op het internet, het zijn de blogs die in vuur en vlam staan bij de nieuwste teaser van Azealia Banks, mét Hudson Mohawke aan de knoppen!

Mr. Oizo – Toodoo (featuring Carmen Castro)
Bij de kaap van honderdduizend Twittervrienden beloofde Mr. Oizo zijn nieuwe ep Stade 3 gratis op het net te zwieren. Zo gezegd, zo gedaan, zo gedownload – via oizo3000.com. Het is de moeite.

Dave Aju – Ms. Reposado Uit de kliek rond Nicolas Jaar komt deze Dave Aju, die op album Heirlooms oude jazzopnames van papa Aju samen met warme housebeats en Outkastachtige funkfratsen door de sampler draait.

CocoRosie – We Are On Fire De zusjes Cassady zijn terug! Op hun nieuwe single – overzien door Dave Sitek van TV On The Radio – gaan ze Portishead achterna met ijzige film-noirscapes en industriële hiphopbeats.

The Magnetic North – Rackwick Frivole sprookjesfolk van een mooi gelegenheidstrio: Hannah Peel, Simon Tong (Gorillaz, The Verve) en Erland Cooper (Erland & The Carnival). Fans van Tunng en Diagrams, wees paraat!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content