Singles top 5 #13

Hot Chip bewijst met hun nieuwe single dat ze nog alle juiste knopjes op hun studiospeelgoed weten te vinden. Check alle singles van de week.

Airhead – Wait Nieuw op R&S, uit de entourage rond James Blake: Airhead, die op zijn debuut digitale en akoestische zaadjes plant waaruit een wonderlijke stemsample bloeit. Van wie? Zoek de hint hieronder

Canyons – When I See You Again (Nick Zinner remix)
De zon komt piepen, en dan zijn we helemaal in de stemming voor een Balearic floorfiller zoals deze door Nick Zinner van Yeah Yeah Yeahs gepimpte uitboltrack van Canyons.

Hot Chip – Flutes Over floorfillers gesproken! Hot Chip sluit de rangen en bewijst met hun nieuwe single dat ze nog alle juiste knopjes op hun studiospeelgoed weten te vinden. Zeven minuten knallen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Frank Ocean – White Te vinden op de Odd Future-mixtape OF Tape Vol. 2. Ocean etaleert met verve zijn croontalenten, maar het is de laatste halve minuut die u omver zal blazen. Koptelefoon verplicht.

The Golden Filter – Kill Me (John Talabot Remix)
Met zijn meesterlijke fIN vers in het geheugen geven we ons helemaal over aan de Talabots nieuwe remix voor The Golden Filter. Laurie Anderson, Massive Attack en acid house in één.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content