Ship In The Sand: Nieuwe videoclip van Marble sounds

Marble Sounds heeft een videoclip voor het van Sophia geleende nummer ‘Ship in the Sand’, met een rol voor de Nederlandse topactrice Halina Reijn.

Overal waar Marble Sounds ten tonele verschijnt, brengen ze de luisteraars in vervoering. De muzikale subtiliteiten die muzikant Pieter Van Dessel en zijn entourage voorleggen, gaan bij fijnproevers al langer door merg en been. Dat geldt voor de songs uit hun debuutalbum ‘Nice Is Good’, dat geldt voor de songs uit de opvolger ‘Dear Me, Look Up’. En dat geldt ook voor ‘Ship in the Sand’ waarvoor de band net een nieuwe videoclip heeft. De song werd geleend van Sophia en past perfect bij het universum van Marble Sounds: melancholisch, fragiel, weemoedig, zonder franjes en vooral heel mooi.

De video werd gemaakt in samenwerking met productiehuis Geronimo en de Provinciale Stuurgroep KOPP West-Vlaanderen. KOPP (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen) ontfermt zich over kinderen met problemen die voor de buitenwereld vaak onzichtbaar zijn. Het zijn kinderen die zichzelf als oorzaak zien van problemen tussen hun ouders, maar dat koste wat het kost verborgen houden en bijgevolg te veel verantwoordelijkheid op zich willen nemen. Deze videoclip – met de Nederlandse topactrice Halina Reijn die de 10-jarige Kasper Kindekens meeneemt in haar psychose – wil de problematiek onder de aandacht brengen. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content