Selah Sue te horen in reclamespot van Yves Saint Laurent

© Frédéric Pauwels

De Leuvense zangeres Selah Sue is in de nieuwe reclamespot van het Franse modehuis Yves Saint Laurent te horen met het nummer ‘Just because I do’ .

Selah Sue is een straffe madam, en dat is ook Yves Saint Laurent niet ontgaan. In de fonkelnieuwe reclamespot voor de parfum Manifesto, met de gracieuze actrice Jessica Chastain in de hoofdrol, koos het Franse modehuis voor haar nummer ‘Just Because I do’.

De wereldwijde release is niet voor meteen. Pas tegen de eindejaarsperiode zal het stijlvolle filmpje bij ons op de beeldbuis te zien zijn. Amerika volgt in het voorjaar van 2013.

De weg die de 23-jarige Selah Sue in haar korte carrière heeft afgelegd, is indrukwekkend. In een mum van tijd zong ze zich naar de Belgische top, wat haar een pak onderscheidingen opleverde. Begin 2012 won ze een prestigieuze Europese prijs, de European Border Breakers Award.

De laatste maanden probeert ze het ook in Amerika waar ze een contract tekende bij Columbia Records, de grote platenmaatschappij die kleppers als Adele en Beyoncé in huis heeft. Haar debuutalbum ligt er sinds 21 augustus in de winkelrekken. Er volgt nog een tournee met de Britse singer-songwriter Ed Sheeran. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content