Sarah Bettens met Lisa Smolders in jury ‘Beste Singer-Songwriter’

© Noah Dodson

Presentatrice Lisa Smolders krijgt het gezelschap van Sarah Bettens in de jury van de nieuwe talentenjacht ‘De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen’ op VIER.

Sarah Bettens is het nieuwe jurylid van ‘De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen’ dat vanaf november te zien op VIER. ‘Ik vind het altijd een beetje ’tricky’ om de muziek van iemand anders te beoordelen, maar in het geval van De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen zie ik het eerder als een kans om iemand met talent hopelijk een duwtje in de juiste richting te geven’, aldus de zangeres van K’s Choice.

‘Muziek van singer-songwriters is altijd rechtstreeks en eerlijk. Geen grote lichtshows of een volledige band om je achter te verstoppen, het moment waarop ruw talent kan uitblinken’, zegt ze nog. ‘Ik kijk ernaar uit om te kunnen luisteren naar mooie nieuwe muziek. Er zullen ongetwijfeld talenten opstaan die ons zullen wegblazen.’

Bettens maakte begin jaren 90 het mooie weer bij The Choice, samen met haar broer Gert. Later werd de naam van de band veranderd in K’s Choice.

In ‘De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen’ gaat VIER op zoek naar talenten die zang en muziek schrijven combineren met charisma en persoonlijkheid. Wie zich aangesproken voelt, kan zich tot maandag 30 september inschrijven voor het programma. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content