Rolling Stones op tournee in Londen en New York

In een interview liet Keith Richards, de gitarist van The Rolling Stones, tersluiks vallen dat de band binnenkort opnieuw live aan het werk zal te zien zijn.

‘We hebben een paar shows gepland in Londen, geloof ik, en in New York, maar daar kan ik nog niet zoveel over kwijt’, grinnikte gitarist Keith Richards tijdens een interview met Q magazine.

Of de rockiconen ook naar België zullen komen is niet bekend. Richards wist wel te vertellen dat de Stones onlangs waren begonnen aan een reeks repetities die een maand zou duren. “We vertrouwen allemaal op onze instincten, zeker als je al een tijdje niet meer regelmatig samen hebt gespeeld”, meldt de gitarist. “Maar speel twee dagen met die gasten en een soort van duivelse energie waar je noch het begin noch het einde van kent, neemt het over.”

Begin volgend jaar verschijnt Crossfire Hurricane, een nieuwe film over de welgevulde carrière van de Stones; in november mogen we al een voorvertoning verwachten op BBC Two. Het nieuwe greatest hits album van de Rolling Stones, genaamd GRRR!, verschijnt op 12 november. (RL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content