Go March @ Pukkelpop: voorwaarts, mars!

© Wouter Van Vaerenbergh

Het was met kleine, knipperende oogjes dat we om 12u55 – vroege ochtend in Pukkelpoptijd – het nieuwbakken trio Go March gingen monsteren. Idem voor de andere 200 andere aanwezigen die voor de brandende zon schuilden in Castello. Desalniettemin: voorwaarts, mars!

Go March is Philipp Weies, die u kent als tweede gitarist bij Intergalatic Lovers, drumbeest Antoni Foscez (Statue, Meuris) en toetsenman Hans De Prins (Broken Glass Heroes). Drie uitstekende muzikanten die een instrumentale medley van space- en surfrock brengen.

Sp*cey

Weies is ook lid van het uitstekende Manngold, één van vele instrumentale combo’s die ons landje rijk is. Denk maar aan Dans Dans, The Whodad’s, en BRZZVLL. Morgen staat er met Condor Gruppe nog eentje geprogrammeerd te Kiewit.

Dunne spoeling, zou je dan gaan denken, maar de het technisch vernuft waarmee de drie heren van Go March hun synths, gitaren en drumritmes – Foscez was een openbaring, overigens – vervlechten mag gezien en gehoord worden. Sp*cec*ke bij de koffie, we doen het liever niet, maar Go March bracht ons ook zonder pretpistolets in hogere sferen. Of het was die kater, kan ook. Desalniettemin: avanti!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content