R.E.M. wacht op jouw remix

Maak je eigen versie van ‘It Happened Today’, post hem online en wie weet wordt jouw remix wel gesmaakt door Michael Stipe en kompanen.

‘Enjoy, and be bold’, met deze boodschap spoort de producer van R.E.M. fans aan hun eigen remix van ‘It Happened Today’ in elkaar te boksen. Garret “Jacknife” Lee liet weten dat R.E.M. tijdens de opnames van ‘It Happened Today’ erg benieuwd was naar wat anderen met het nummer zouden doen. Alle nodige materiaal vind je terug op de website van de band. Post vervolgens je eigen remix op deze speciaal aangemaakte SoundCloudpagina, je kan er ook de andere versies beluisteren.


Op 8 maart brengen de rakkers van R.E.M. een nieuw album ‘Collapse Into Now’ uit. Muzikale bijdrages kwamen onder andere van Eddie Vedder van Pearl Jam, Patti Smith en Peaches. Volgens gitarist Peter Buck is hun vijftiende plaat ‘nummer voor nummer het beste wat ze ooit gemaakt hebben’, bassist Mike Mills noemt het hun beste werk sinds ‘Out of Time’.


Het is het laatste album dat ze maakten voor platenlabel Warner, onder wiens vleugels ze al sinds de late jaren 80 vertoefden. Ze kijken uit naar een toekomst vol vrijheid om te doen en te laten wat ze willen. R.E.M. liet ook weten dat ze niet op tour zullen gaan.

De originele versie van ‘It Happened Today’:Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content