Prince stelt twee nieuwe albums voor via livestream

© gf

Prince stelt twee nieuwe albums voor. ‘Art Official Age’ is al zijn 33e soloalbum en “Plectrumelectrum” maakte hij met zijn vaste begeleidingsband 3RDEYEGIRL. Het hele gebeuren kan je woensdag (1 oktober) om half vijf ’s morgens op Yahoo Live Screen volgen.

Het platenlabel van Prince, NPG Records, kondigde begin augustus twee nieuwe albums van Prince aan. Het 33e soloalbum van Prince, ‘Art Official Age’, is een typische Prince-plaat. De R&B- en hiphop-deuntjes worden ondersteund door de bekende party-funksound die hij hanteert. “Plectrumelectrum” is een samenwerking met 3RDEYEGIRL, het vrouwelijke trio dat Prince al vaker muzikaal heeft bijgestaan.

Feest in Paisley Park

Prince stelt zijn twee nieuwste telgen voor op een groot feest met de toepasselijke naam “Plectrumelectrumartofficialage”. Dat feest vindt plaats in Paisley Park, het opnamecomplex dat ontworpen is door en in bezit is van Prince. Hij nodigt al zijn fans uit om de officiële bekendmaking van de platen en een blik achter de schermen van Paisley Park live te volgen. Dat gaat via ‘Yahoo Live Screen’ (https://screen.yahoo.com/live/). De show gaat van start om 21u30 lokale tijd. Dat betekent dat fans van de paarse koning vroeg uit de veren zullen moeten komen want bij ons is de show dus te zien om 4u30, woensdagmorgen (1 oktober). (WH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content