Prince op 8 november in Antwerpen

Prince concerteert op maandag 8 november in het Antwerpse Sportpaleis. De ticketverkoop start woensdagavond om 20 uur via een online teleticketservice.

De Amerikaanse rockster Prince concerteert volgende week maandag 8 november in het Antwerps Sportpaleis. Dat heeft organisator Greenhouse Talent woensdagmiddag bekendgemaakt. De ticketverkoop voor het nieuwe concert start woensdagavond om 20 uur via teleticketservice.com.

Eerder was aangekondigd dat Prince op 26 oktober in het Sportpaleis zou aantreden, maar door een wijziging in de tourplanning werd dit optreden afgelast.
Amper vier maanden geleden concerteerde hij nog op de festivalweide in Werchter, maar het is voor het eerst sinds acht jaar dat Prince een zaalshow geeft in ons land. Prince treedt de laatste jaren overigens minder en minder op. De afgelopen weken speelde hij nog in Noorwegen en Denemarken.

Wegens de laattijdige bevestiging van het concert worden enkel betalingen met creditcard aanvaard. De kostprijs van de tickets ligt tussen 69 en 129 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content