Praga Kahn geeft concert vanuit luchtballon

© Franck Camhi, iStockphoto

De Belgische dance-act Praga Kahn en de Aarschotse rockgroep The 5 AM geven vrijdagavond in de streek van Aarschot een concert vanuit een luchtballon.

De stunt is bedoeld als promotie van het nieuwe festival AFTRsun Woodstock Edition, dat op 7 en 8 augustus plaatsvindt in de Heikenstraat in Aarschot. Het is ook vanop die locatie dat de luchtballon om 20 uur zal opstijgen.

“We kunnen met de hulp van een brouwerij voor deze stunt beroep doen op de grootste luchtballon van het land.

Deze biedt plaats aan alle instrumenten met inbegrip van een drumstel en een PA-installatie. De geluidsboxen zullen naar beneden gericht zijn zodat de muziek op de grond goed te horen zal zijn”, aldus organisator Christophe Eggen. Het volledige optreden is op de festivalweide te volgen op een groot scherm.

Het festival AFTRsun Woodstock Edition is een initiatief van AFTRwhat, een non-profit organisatie die jonge muzikanten van alle muziekgenres kansen wil geven om hun talenten te tonen aan een groot publiek. Tijdens het festival zullen vooral lokale bands aan bod komen, met Praga Khan als afsluiter. Daarnaast zijn er ook twee podia waar dj’s spelen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content