Placebo komt op 7 december naar het Antwerpse Sportpaleis

Placebo is terug van weggeweest en maakte meteen nieuwe Europese speeldata bekend. Op 7 december staat de groep in het Antwerpse Sportpaleis. Ook zit er een nieuwe plaat ‘LOUD LIKE LOVE’ aan te komen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het was even stil rond de alternatieve Londense rockband Placebo, maar nu zijn ze eindelijk terug. De band kondigde Europese tourdata aan, en maakte daarmee meteen bekend dat ze op zaterdag 7 december in het Antwerpse Sportpaleis zullen staan.

De tour wordt gestart op 12 november in het Poolse Warschau, en is de voorbode van een nieuwe en zevende worp van Placebo ‘LOUD LIKE LOVE’ – met hoofdletters, als het u belieft-. De plaat zal vanaf 16 september te koop zijn en telt tien nummers.

Placebo werd gevormd begin jaren ’90, en bestaat uit leadzanger en gitarist Brian Molko, guitarist Stefan Olsdal en drummer Steve Forrest. De groep staat bekend voor haar androgyne imago en angst-gedreven glam rockmuziek. Placebo bracht eerder al zes platen uit, waarvan er wereldwijd al 12 miljoen over de toonbank gingen. Fans die een ticket kunnen bemachtigen, zullen mogen meekwelen met ‘Every You, Every Me’, ‘Song to Say Goodbye’, ‘Meds’ en de Kate Bush cover ‘Running Up That Hill’.

De ticketverkoop start op vrijdag 24 mei vanaf 10u. (JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content