Paul McCartney sluit openingsceremonie van Olympische Spelen af

Sir Paul McCartney. © Reuters

Paul McCartney treedt op tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen. De voormalige Beatle maakte het nieuws zelf bekend.

Ook opper-Beatle Paul McCartney is aanwezig op de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Hij maakte zelf het nieuws bekend aan de BBC. De inmiddels 69-jarige McCartney zal aan het einde van de show het podium betreden voor een concert.

Geruchten

De geruchten dat McCartney zou aantreden tijdens de openingsshow deden al langer de ronde. Een tijd geleden werd zelfs gesuggereerd dat een reünie-concert van de nog levende Beatles, Ringo Starr en Paul McCartney, in de maak was. Dat gerucht werd de wereld ingestuurd door de Britse roeier Steve Redgrave.

De bassist en de drummer van de Fab Four zouden op het podium staan met Mick Jagger en John Lydon, ofte Johnny Rotten. Het was Ringo Starr zelf die het ‘nieuws’ achteraf met klem ontkende.

De openingsceremonie, op 27 juli, wordt geregisseerd door Danny Boyle, bekend van films als ‘Trainspotting’ en ‘Slumdog Millionaire’. Afspraak op 27 juli. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content