Paul McCartney gaat nog eens trouwen

© EPA

Ex-Beatle Paul McCartney stapt voor een derde keer in het huwelijksbootje. De gelukkige is deze keer Nancy Shevell, erfgename van een rijke Amerikaanse ondernemer.

De 69-jarige Paul McCartney en de 51-jarige Nancy Shevell zouden volgende maand trouwen op de plaats waar Macca in 1969 ook eeuwige trouw beloofde aan de Amerikaanse fotografe Linda Eastman. De jonge Beatle brak destijds miljoenen meisjesharten.

Eastman overleed op 57-jarige leeftijd aan kanker, waarna McCartney in 2002 opnieuw in het huwelijksbootje stapte met model Heather Mills. Dat huwelijk eindigde in 2008 in de duurste echtscheiding ooit. Mills hield er zo’n 24,3 miljoen euro over.

Zijn huidige aanstaande kent Sir Paul al vier jaar. Het gaat om de dochter van de eigenaar van een openbaar vervoersbedrijf in de Verenigde Staten. Zij is vicevoorzitter van het bedrijf en brengt volgens de Britse pers heel wat tijd door in Londen. De woordvoerder van Paul McCartney wil geen commentaar geven op het aangekondigde huwelijk. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content