Paltrows muzikale succes krijgt vervolg

Nadat ze mocht optreden op de Oscars en Grammy’s onderhandelt Gwyneth Paltrow momenteel met Atlantic Records. De actrice wil binnenkort een country-popplaat opnemen.

Het was te verwachten: binnenkort brengt actrice Gwyneth Paltrow haar eerste album uit. Een concurrente van haar man Chris Martin wordt de blondgelokte Oscarwinnares wellicht niet, want ze mikt op een country-poppubliek.


Paltrow stelde haar zangtalenten voor het eerst tentoon in de film ‘Country Strong’ in 2010. Ze incarneerde er een countryzangeres, die meer bekend staat voor haar drink- dan haar zangtalenten. Ook de titelsong van de film nam Paltrow voor haar rekening.


Dat nummer moet wel erg goed in de smaak gevallen zijn, want in hetzelfde jaar kreeg de actrice prompt een optreden op de Grammy’s én de Oscars aangeboden. Ook met haar verschijning in de muzikale tienerserie Glee bleef ze scoren bij de muziekcritici. Logisch gevolg dus dat de actrice binnenkort officieel ook tot zangeres wordt gedoopt.


Over haar carrièrewending zegt ze: ‘Ik ben goed in acteren, maar ik ben eerder geneigd me bezig te houden met iets waar ik minder goed in ben. Dat interesseert me meer.’ Paltrow ziet een duet met Jay-Z, die ook bij Atlantic Records zit, ook wel zitten. Het koppel Martin-Paltrow is immers erg goed bevriend met de rapper en zijn Beyonce.


Al dat talent waarmee één vrouw gezegend is, het moet toch van ergens komen. Haar oom Harry Danner was acteur en operazanger, op het palmares van haar moeder staan heel wat musicals. Of het nu film, theater of muziek wordt: kindjes Moses en Apple lijken wel voorbestemd voor een carrière op de planken.


Bekijk hieronder Paltrows optreden op de CMA Awards, waar ze de titeltrack van ‘Country Strong’ brengt.Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content