Oscar and The Wolf naar Antwerpse Lotto Arena

© Wouter Van Vaerenbergh

Wie naast een tickets greep voor de eerstvolgende concerten van Oscar and The Wolf in Depot, Ab of Vooruit, krijgt een herkansing. Op 28 maart 2015 staat de band in de Antwerpse Lotto Arena.

Overal waar Oscar and the Wolf concerteert, is het drummen. Dat was vorig jaar al het geval in de ABClub, en afgelopen maanden (nog een beetje meer) in ABBox, de Marquee op Pukkelpop, en The Barn in Werchter. Met dank aan de uitstekende debuutplaat ‘Entity’.

De eerstvolgende concerten op 22 oktober in het Depot in Leuven, op 24 oktober in de grote AB-zaal en op 30 oktober in de Gentse Vooruit waren in geen tijd compleet uitverkocht. Wie naast een ticket greep voor dé Belgische sensatie van het moment krijgt in het voorjaar van 2015 een herkansing. Op 28 maart parkeren Max Colombie en zijn jonge wolven in de Antwerpse Lotto Arena voor een nieuwe donkere, etherische trip boordevol dromerige beats, knisperende electronica en slepende melodieën. Het wordt de eerste ‘arenashow’ van Oscar and the Wolf, maar zeker niet de laatste.

De voorverkoop start op vrijdag 26 september om 10u.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content