Ook Oscar & The Wolf, Jamie Woon en Selah Sue naar Cactusfestival

De affiche van het Brugse Cactusfestival had al enkele mooie namen. Daarbij werd nu ook die van Oscar & The Wolf, Jamie Woon, M. Ward, Selah Sue en Bombino toegevoegd.

Wie Selah Sue dit jaar live aan het werk wil zien in Vlaanderen, moet op zaterdag 12 juli in het Brugse Minnewaterpark zijn. De Leuvense zangeres mag er de eerste dag van het Cactusfestival afsluiten. Ook exclusief is de komst van de Britse dubstepsoulboy Jamie Woon. ‘Monster of Folk’ M. Ward en Bombino, die met hun Touareg-sound al jaren international harten verovert, zijn eveneens van de partij.

Én Oscar & The Wolf, de band rond Max Colombie die op 28 april hun debuutalbum ‘Entity’ uitbrengt. ‘Als een vampier dwaalt Colombie rond in het donkerste van je lijf, tot je vol overgave gekrenkt wordt met het verlangen naar meer’, klinkt het in het persbericht. Al weken charmeert de band met de single ‘Princes’. Ook het nieuwe nummer ‘Undress’ voorspelt niets dan goeds.

Eerder bevestigden onder andere Massive Attack, Mogwai, The Afghan Whigs, Mark Lanegan, Banks, The Notwist, Arsenal en Admiral Freebee. Het Cactusfestival vindt plaats van 12 tot 14 juli. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content