Ook Arsenal, Band of Skulls en Wallace Vanborn op Feest in het Park

Arsenal © FIHP

De festivalorganisatie kondigt zeven nieuwe namen én een extra festivaldag voor mensen met een beperking aan: A Special Day in het Park.

Feest in het Park trekt de lijn van de verjaardagen door. Na dEUS komt ook Arsenal zijn verjaardag vieren aan de Donkvijvers in Oudenaarde. De band rond Hendrik Willemyns en John Roan bestaat dit jaar exact 15 jaar en vierde dat met zes uitverkochte AB shows.

Het festival voegt daarnaast nog eens 7 namen toe aan de affiche: Band Of Skulls, SecondCity, Charlie Winston, AKS, Wallace Vanborn, Eagl en Losco.

Milow, Girls in Hawaii, Camo & Krooked ft. MC Mota, The Juan Maclean, Turbulence, Protoje, Cutty Ranks, Gangthelabel, Compuphonic en Drumsound & Bassline Smith tekenden eerder al present.

Naar aanleiding van de 20e editie zal Feest in het Park ook een extra festivaldag organiseren voor mensen met een beperking. A Special Day in het Park wordt een nieuw, betaalbaar en heel toegankelijk muziekfestival met animatie dat zich volledig richt op de doelgroep van mensen met een beperking. Onder het motto ‘Give some very special people a very special time’ slaan Feest in het Park, de stad Oudenaarde, vzw De Bolster, vzw Heuvelheem en vzw tweb de handen in elkaar om op 12 augustus mensen met een beperking en hun begeleiders een unieke festivalervaring aan te bieden. Enkel in een voorziening- of thuiswonende mensen met een beperking – en hun begeleiders – kunnen tickets kopen.

Tickets voor A Special Day in het Park kosten 20 euro en zijn te koop via www.a-special-day.be. Feest in het Park loopt van 13 t.e.m. 16 augustus aan de Donkvijvers in Oudenaarde. Meer info via www.feestinhetpark.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content