Ontdek de volledige affiche van Leffingeleuren

Oscar & The Wolf © Wouter Van Vaerenbergh

Het driedaagse festival Leffingeleuren heeft zijn volledige affiche bekendgemaakt. Het West-Vlaamse festival wist onder andere Oscar & The Wolf en Tricky te strikken.

Leffingeleuren vulde zijn programma nog aan met enkele Belgische toppers zoals Amatorski, Oscar & The Wolf en Madensuyu.

Eenentwintig muziekbands sierden al de lijst, maandag werden nog 12 namen toegevoegd aan de affiche van Leffingeleuren. Daarbij opnieuw heel wat Belgische bands, maar ook enkele internationale namen zoals het Nederlandse Dotan en de Britse bands Lapalux en Childhood.

Daarmee trekt de organisatie de lijn door want eerder plaatste Leffingeleuren met onder meer Admiral Freebee, Gruppo Di Pawlowski, Magnus en Intergalactic Lovers al een reeks Belgen op de affiche, afgewisseld met internationale klasbakken zoals het Deense Trentemöller en het Britse Blood Red Shoes en Tricky.

Leffingeleuren is traditioneel de afsluiter van het festivalseizoen. Dit jaar vindt het driedaagse festival in het gezellige kustdorpje Leffinge plaats van 19 tot en met 21 september.

De ticketverkoop verloopt vlot want de vroegboektickets zijn inmiddels allemaal de deur uit. Er zijn wel nog weekendtickets, dagtickets en tweedagentickets beschikbaar. (Belga/LP)

Surf voor meer info en de rest van de namen naarwww.leffingeleurenfestival.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content