One Direction plant stadiontournee

De boysband One Direction kondigde zopas de ‘Where We Are Tour 2014!’ aan. Dit deden ze niet toevallig op een persconferentie in de voetbaltempel Wembley Stadium.

Een kleine week geleden tweette bandlid Niall nog: “HET meest opwindende 1D nieuws OOIT wordt over zes dagen bekend gemaakt.” Dit werd al na luttele seconden zo’n 50.000 keer geretweet en de website van de boysband, waarop een timer de seconden aftikte, crashte meteen omdat die de stroom nieuwsgierige fans niet aankon.

Maar na zes zweterige dagen van zenuwachtig afwachten, is het nieuws eindelijk bekend. De ‘Where We Are Tour 2014!’ zal het vijftal eerst naar Zuid-Amerika brengen en nadien vliegen ze naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ze zouden ook optreden in de VS. De jongens gaven op de persconferentie te kennen dat er binnenkort meer nieuws over de tour, locaties en data zal verschijnen.

Zo, de ene tournee is nog niet afgelopen of One Direction kondigt al een nieuwe aan. Het gaat de band duidelijk voor de wind en de knapen konden hun enthousiasme dan ook niet verbergen op de persconferentie. Na de aankondiging begonnen ze al luidop te fantaseren over de landen die ze zullen bezoeken. Zo hoopte Niall wat te kunnen feesten op carnaval in Brazilië en Liam leek heel enthousiast om een nummer in het Spaans te brengen. Ze hadden het over Ierse sausjes en Harry grapte dat het beste exportproduct van Ierland Nialls moeder is. De kapoen.

Bescheiden als ze zijn, bedankten ze de fans omdat dit zonder hen allemaal niet mogelijk zou zijn. De band leek niet te kunnen geloven wat er hen allemaal overkomt. “We houden onze voeten op de grond. We leven van dag tot dag en we bereiden ons voor op de optredens in al die stadions”, lachte Louis.

De band loste ook wat over hun nieuw album dat er dit jaar nog ziet aan te komen. “Ons nieuw album zal wat meer op rock gaan lijken en er zal een scherper kantje aan zitten”, zei Louis. Bovendien kunnen de fans binnenkort ook genieten van de eerste film van One Direction. ‘This Is Us’ verschijnt op 28 augustus in de zalen. (JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content