Noah And The Whale geeft videoclip/trailer vrij

De indieband Noah And The Whale heeft de video van hun nieuwe single vrijgegeven. ‘There Will Come A Time’ is de eerste song op het nieuwe album ‘Heart Of Nowhere’, dat begin mei uitkomt. De clip zal ook dienen als trailer voor een kortfilm ter ondersteuning van de albumrelease.

De kortfilm werd geregisseerd door frontman Charlie Fink en dient ter promotie van het nieuwe album van Noah And The Whale. In de videoclip van ‘There Wille Come A Time’, die ook als trailer voor de film dient, wordt het concept van het verhaal uitgelegd. Fink creëerde een wereld waarin adolescenten beschouwd worden als schadelijke wezens voor de maatschappij. Ze worden verbannen naar het eiland ‘Teenland’ en worden opgesloten in een soort van gevangenis.

De kortfilm zal in zijn geheel verschijnen rond de releasedatum van ‘Heart Of Nowhere’, het vierde album van Noah And The Whale. De band heeft ook een tournee gepland die Groot-Brittanië, Denemarken, Zweden en Noorwegen zal aandoen. (CS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content