No Doubt, Muse en Taylor Swift op de MTV EMA Awards

© reuters

De eerste performers voor de 2012 MTV EMA Awards zijn bekend. Met Taylor Swift, Muse en No Doubt schieten de organisatoren alvast drie maal in de roos.

De eerste performers voor de 2012 MTV EMA Awards zijn bekend. Met Taylor Swift, Muse en No Doubt schieten de organisatoren alvast drie maal in de roos.

Drie van de meest populaire pop- en rockartiesten ter wereld zullen in Duitsland op het podium verschijnen. Zo is er Taylor Swift, de lieftallige singer-songwriter die al meerdere hits scoorde en wiens recentste single “We Are Never Ever Getting Back Together” tijdens de eerste week na de release al op nummer 1 stond in de iTunes charts in 32 landen. “Ik ben zo verheugd om naar Frankfurt te komen en voor het eerst op te treden tijdens de MTV EMA!”, aldus het popprinsesje. “Mijn fans zijn erg belangrijk voor mij en ik weet dat mijn Duitse fans er bij zullen zijn! Laat de MTV EMA maar komen!”

Ook de rockers van Muse, die wereldwijd al meer dan 15 miljoen platen hebben verkocht, zullen schitteren op het MTV EMA podium met nummers uit hun zesde studioplaat “The 2nd Law,” die deze week uitkwam. Bellamy en co werken naar eigen zeggen aan een speciale act om het album volledig tot zijn recht te laten komen.

De comebackband van het jaar, No Doubt, vervolledigt het eerste rijtje performers. Hoewel het al even geleden was dat ze nog eens op een podium stonden (No Doubt bracht vorige maand hun eerste plaat in 11 jaar uit) zijn ze “helemaal klaar om te rocken”.

Eerder maakten we al bekend dat de 19de jaarlijkse awarduitreiking wordt gepresenteerd zal worden door supermodel Heidi Klum, die in Duitsland geboren en getogen is. (KS)

De show wordt live uitgezonden vanuit de historische Festhalle van Frankfurt op zondag 11 november om 21u CET* op MTV wereldwijd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content