Nieuwe single Foo Fighters om 13u op facebook

Foo Fighters-fans opgelet, vandaag om 13:00 uur beleeft ‘Rope’, de nieuwe single van de band, zijn première op Facebook. Het is de eerste officiële single van hun nieuwe album ‘Wasting Light’ dat vanaf 12 april in de rekken van uw lokale muziekboer ligt.

Foo Fighters-fans opgelet: vandaag om 13:00 uur beleeft ‘Rope’, de nieuwe single van de band, zijn première op Facebook. Het is meteen de eerste officiële single van hun nieuwe album ‘Wasting Light’ dat vanaf 12 april in de rekken van uw lokale muziekboer ligt.

Het enige wat je hoeft te doen is jezelf op deze Facebook-pagina als ‘ik ben aanwezig’ te zetten en je kunt het nummer horen. Als je een van de eenzame zielen zonder facebook bent, dan kan je de single nog altijd lekker old-school van hun website foofighters.com beluisteren.

Nirvana

Het zevende album van Foo Fighters is geproduceerd door Butch Vig & Alan Moulder en is zijn geheel analoog opgenomen in de garage van Grohl himself. Vig werkte eerder al samen met Grohl toen hij muziekgeschiedenis schreef als producer van Nirvana’s ‘Nevermind’. Dat belooft veel goeds. En er is nog meer Nirvana-memorabilia op het album, want ook bassist Krist Novoselic is van de partij. Op het nummer ‘I Should Have Known’ speelt hij bas en accordeon.

En waarom niet, hieronder de geweldige clip van de band hun monsterhit “Everlong”:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content