Nieuwe namen Pukkelpop

Ook Pukkelpop komt vandaag met een reeks nieuwe namen op de proppen. Onder meer de Belgische beloftevolle bands Customs en The Sore Losers zakken af naar Kiewit (Hasselt).

Nog meer festivalnieuws! Naast de Lokerse Feesten maakt nu ook de organisatie van het Hasseltse festival Pukkelpop een reeks nieuwe namen bekend. Donderdag staan het Schotse Glasvegas en de Britse indieband The Go! Team op een van de Pukkelpop-podia. Ook Rivals Schools, die reeds aan hun derde PP-passage toe zijn, en het Belgische The Sore Losers maken die dag het mooie weer in Hasselt. Tot slot kan de Pukkelpopper op donderdag genieten van het Californische Young The Giant, een van de favoriete nieuwe bands van Morrissey, en Fitz & The Tantrums.

Op vrijdag kan je kennismaken met de band van Queens Of The Stone Age-bassist Michael Shuman, Mini Mansions, en de Londense blondine Alice Gold en het stevige Trash Talk.

Het Brabantse Customs stelt zaterdag voor het allereerst nieuw werk aan het grote publiek in Hasselt voor. Eveneens die dag geeft het Franse Housse De Racket een feestje in de Dance Hall.

Alle combi-, donderdag- en vrijdagtickets zijn de deur uit. Tickets voor zaterdag vind je hier of via Proximus Go for Music.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content